Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament s’adhereix a una nova línia d’ajuts per fomentar l’ocupació

L’Ajuntament s’adhereix a una nova línia d’ajuts per fomentar l’ocupació

19/01/2022

El programa ACOL-Treball i Formació està destinat a persones migrades que necessitin un contracte laboral per poder sol·licitar el permís de treball o residència

Piera és un dels municipis adherits a una nova línea d’ajuts que ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb la voluntat de millorar l'ocupabilitat de les persones que tenen més dificultats d'accés al mercat de treball, per mitjà d'accions de formació i d'experiència laboral.

El programa ACOL-Treball i Formació està destinat a persones migrades empadronades a la nostra vila que necessitin un contracte laboral per poder sol·licitar el permís de treball o residència. Entre els requisits per participar-hi cal portar un mínim de tres anys empadronats a l'Estat espanyol, els dos últims a Catalunya, i actualment estar empadronat a Piera.

L’Ajuntament està treballant per poder posar en marxa aquest programa durant aquest primer trimestre de l’any. De moment, s’ està fent una cerca de perfils que compleixin amb els requisits de la convocatòria amb el suport de la técnica d’acollida del Consell Comarcal de l’Anoia.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Oficina de treball