Portada > Actualitat > Notícies > S'inaugura el monòlit en agraïment als donants de sang

S'inaugura el monòlit en agraïment als donants de sang

24/01/2022

Des de la regidoria de Sanitat s'ha fet i instal·lat un monòlit davant del CAP per agrair les donacions a Piera durant tot l'any, tant les habituals com les fetes en la darrera Marató de la Sang.

El passat dissabte es va inaugurar, davant del CAP de Piera, el monòlit en agraïment alsdonants de sang. La figura, la primera present a la comarca i que consta del dibuix d'un cor amb dues gotes de sang a la part inferior, reconeix l'esforç i fa agraïment a totes les persones donants de sang.

A l'acte hi van acudir Josep Llopart, alcalde de la vila; Montse Porras, regidora de Sanitat; Marc Ibars, president de la Federació Catalana de Donants de Sang; Marta Hernández, tècnica de promoció del Banc de Sang i Teixits de Catalunya; Pepita Codol, de l'Associació de Donants de Sang de l'Anoia, a més de representació del CAP i diversos membres del consistori. Després d'un seguit de parlaments, on la temàtica comuna van ser els reconeixements, agraïments i mostra d'orgull cap a totes aquelles persones que s'apropen dia a dia als bancs de sang per realitzar donacions, es va aixecar un mantell que cobria el monòlit per finalitzar la inauguració.

Tot i la COVID la participació a la Marató de la Sang va ser elevada. 87 persones es van apropar a donar sang, de les quals 67 van poder donar i 20 van ser rebutjades per no complir els paràmetres de donació segura. Piera, en particular, és el segon municipi amb més donants de l'Anoia.

 

Arxivat a: Salut
Inauguració monòlit donació de sang
Inauguració monòlit donació de sang
Inauguració monòlit donació de sang
Inauguració monòlit donació de sang