Portada > Actualitat > Notícies > S’obre la inscripció per participar en dues propostes formatives que organitza la Biblioteca de Piera

S’obre la inscripció per participar en dues propostes formatives que organitza la Biblioteca de Piera

26/01/2022

La propera setmana s’iniciarà també un cicle de xerrades sobre cultura jurídica per aconseguir que qualsevol persona pugui desenvolupar-se de forma còmoda davant un conflicte judicial

Aquest dilluns es va obrir el termini d’inscripció per participar del taller Disseny web bàsic, un curs de WordPress adreçat a tothom qui vulgui aprendre a crear la seva pròpia plana web. Els continguts es desenvoluparan en tres sessions, els dilluns 7, 14 i 21 de febrer de 19 a 20 hores, i giraran entorn la configuració de Wordpress, la instal·lació de plugins i temes (plantilles) i l’edició i creació de continguts. Es donaran també recursos per saber com contractar un domini i un allotjament amb l’objectiu de conèixer les eines necessàries per crear una pàgina web pròpia. La formació anirà a càrrec de Jordi Sala, especialista en disseny web.

Pels més petits, el proper dimarts 1 de febrer s’obriran les inscripcions per participar en el taller Wall-e robot en moviment, activitat de creació d’un robot a partir de plantilles de cartró i fusta i la instal·lació d’un mecanisme elèctric per tal que pugui desplaçar-se. Per acabar, els i les participants podran pintar i decorar la part externa del robot. Aquest taller es farà els dies 16 i 18 de febrer de 17.30 a 19 hores i està adreçat a nens i nenes de 3r i 4rt de primària.

Totes les iniciatives són gratuïtes i les inscripcions es poden formalitzar a la Biblioteca de Piera, presencialment, per correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), per telèfon 93 778 96 65 o per whatsapp 608 917 920.

D’altra banda, dilluns vinent s’iniciarà un cicle de xerrades que sota el títol Faq’s de l’àmbit jurídic té per objectiu aconseguir que qualsevol persona adquireixi un mínim de cultura jurídica adequada per desenvolupar-se de forma còmoda davant d’una situació de conflicte judicial. Seran xerrades gratuïtes de caire divulgatiu i bàsic i a les quals s’hi podrà accedir lliurement, tot i que l’aforament serà limitat. Està previst que s’ofereixin el darrer dilluns de cada mes i estaran conduïdes per la Núria Royo Vives, llicenciada en dret, funcionària de justícia des de fa 30 anys i exerceix de lletrada a l’Administració de Justícia. Com a coneixedora del dia a dia del funcionament dels jutjats, amb les xerrades aproparà la ciutadania de forma amena i entenedora als diferents conceptes jurídics i procediments judicials per contribuir a que siguin més entenedors. La primera trobada serà dilluns 31 de gener a les 19 hores on s’explicaran les diferències entre demanda, denúncia, querella... i quin camins jurídics segueixen.

Arxivat a: Cultura
Wall-E
Disseny web