Portada > Actualitat > Notícies > A punt un nou cicle 7 d’experiències amb un cartell de luxe

A punt un nou cicle 7 d’experiències amb un cartell de luxe

09/02/2022

La Biblioteca de Piera ha programat un total de set conferències que conviden a gaudir de les experiències de professionals experts en diferents disciplines

El proper dijous 17 de febrer es donarà el tret de sortida a la setena edició del cicle 7 d’Experiències, que inclou xerrades de divulgació que conviden la ciutadania a gaudir de les experiències de professionals experts en diferents àmbits i disciplines. L’activitat compta també amb la col·laboració d’entitats, associacions, establiments comercials o professionals independents de la vila que s’hi relacionen per fer-ne la presentació i contribuir a la seva promoció i a la dinamització ciutadana. El cicle que s’allargarà fins el dijous 31 de març inclou noms tan coneguts com la Mariola Dinarès, el Jair Domínguez, la Txell Feixas, la Gessamí Caramés, el Salvador Macip, el Raül Romeva i la Sílvia Soler.

La Mariola Dinarès és qui encetarà aquest cicle. La periodista i directora i presentadora des del 2016 del programa Popap de Catalunya Ràdio presenta Felicitat digital, una proposta optimista i apassionada d’aquest món cada vegada més digital i un mètode efectiu per reduir l’angoixa generada pel desconeixement. Amb un llenguatge planer, divulgatiu, personal i íntim, la Mariola Dinarès comparteix tot el que ha après dels experts i expertes a qui ha entrevistat al programa Popap. Una formació exprés amb els nous conceptes que s’han de conèixer per prendre les pròpies decisions i empoderar-se a la xarxa. L’acte serà presentat pel Màrius Montmany, director de Ràdio Piera.

7 d’experiències són 7 conferències 7 dijous consecutius a les 7 de la tarda. Vol ser sinònim de noves formes de fer cultura, de noves formes d’aprendre al llarg del temps i de les ganes i emocions que ens embarguen en conèixer les experiències i aprenentatges de persones en la seva trajectòria professional.

La participació és gratuïta i de lliure accés.

Arxivat a: Cultura
Cicle 7 d'experiències