Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament rep el subdelegat del govern central

L’Ajuntament rep el subdelegat del govern central

09/02/2022

Durant la visita es van abordar temes importants per a la vila com la seguretat, la millora del servei de Correus o el desdoblament de l’eix diagonal B-40

Aquest passat dimarts, l'Ajuntament de Piera va rebre la visita del subdelegat del govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto. Va ser el primer tinent d'alcalde, Javier Perellón, qui el va rebre i amb qui va poder conversar sobre qüestions importants de la vila com és la seguretat, la millora del servei de distribució de Correus als barris i el desdoblament de l’eix diagonal B-40, competència que pertany a l'estat.

Un cop finalitzada la reunió, es va procedir a la signatura institucional del llibre d'honor de l'Ajuntament, a la sala de plens, i la trobada del subdelegat amb les regidores Carme González i Montse Porras.

Seguidament, els membres del consistori i el vicepresident del Consell Comarcal, Jordi Cuadras, van acompanyar el subdelegat Prieto i José Ignacio Pradas, director territorial d'ICEX a Barcelona (Institut de Comerç Exterior) a visitar l'empresa local Tefisa, per conèixer la seva activitat econòmica i els seus projectes de futur.

Arxivat a: General
Visita subdelegat govern estatal
Visita subdelegat govern estatal
Visita subdelegat govern estatal
Visita subdelegat govern estatal