Portada > Actualitat > Notícies > Es convoquen els Jocs Florals, els reconeixements Tracta’m de tu i els premis TREC

Es convoquen els Jocs Florals, els reconeixements Tracta’m de tu i els premis TREC

10/02/2022

Aquests tres certàmens, que organitza la regidoria d’Educació, pretenen promoure valors com la qualitat del treball, l’educació en valors i el compromís cívic

S’han aprovat les bases de tres certàmens que organitza la regidoria d’Educació: els Jocs Florals, els reconeixements Tracta’m de tu i els premis TREC, que s’emmarquen dins de les accions de foment de la participació en les activitats educatives amb la voluntat de promoure valors com la qualitat del treball, l’educació en valors i el compromís cívic.

Pel que fa als Jocs Florals, l’Ajuntament vol concedir premis a les millors redaccions de poesia i prosa d’alumnes de primària i secundària de la vila per tal de potenciar la seva la creativitat i les seves aptituds en l’expressió escrita. Per altra banda, s’estableixen els premis Tracta’m de tu, que van néixer amb la voluntat de fomentar el bon tracte vers la gent gran i l’intercanvi intergeneracional. Els guardons premien els millors espots d’aquesta temàtica elaborats per alumnes de secundària durant aquest curs.

Finalment, aquest 2022 els premis TREC arriben a la seva catorzena edició. Són uns guardons que volen reconèixer la dedicació dels estudiants de segon de batxillerat de l’INS Guinovarda en l’elaboració dels treballs de recerca. Els premis tenen l’objectiu d’estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, potenciar la recerca fora de l’àmbit universitari i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes a endinsar-se en el món de la investigació.

Tots aquests premis s'atorgaran en un acte públic que se celebrarà al voltant de Sant Jordi i de les Festes del Sant Crist, al qual es convocarà  a tot l’alumnat que hi hagi participat.

Podeu consultar les bases de les diferents convocatòries en els documents adjunts.

Arxivat a: Educació
Jocs florals

Arxius adjunts