Portada > Actualitat > Notícies > El Teatre Foment acull un cicle de teatre familiar

El Teatre Foment acull un cicle de teatre familiar

15/02/2022

La primera representació arribarà aquest diumenge, dia 20 de febrer, amb l’obra Sabates vermelles, a un preu simbòlic d’un euro

Aquest primer trimestre de l’any es posa en marxa un nou cicle de teatre familiar organitzat per la regidoria de Cultura i recomanat per a infants a partir dels 5 anys. La iniciativa havia de començar al mes de gener però es va haver de posposar a causa de la pandèmia.

Diumenge dia 20 de febrer, a les 11.30 hores, els pierencs i les pierenques podran gaudir de la primera representació anomenada Sabates vermelles, que portarà a l’escenari diferents elements com una escala, un acordió diatònic, unes sabates vermelles i dues dones... ; el dia 5 de març a les 18 hores s’oferirà l’espectacle Orbital, en el qual tres amics faran un llarg viatge per fer realitat una abraçada pendent; finalment, el dia 20 de març, a les 11.30 hores, hi tindrà lloc l’obra Manera de parlar, en la qual la Nerea ens explicarà el record que guarda dels passejos a la muntanya que feia amb la seva àvia.

Les funcions s’oferiran al Teatre Foment de Piera i tindran un preu simbòlic d’1 euro.

Arxivat a: Cultura
Teatre Foment