Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions per posar una parada a la Fira del Sant Crist

S’obren les inscripcions per posar una parada a la Fira del Sant Crist

16/02/2022

L’esdeveniment es farà els dies 23 i 24 d’abril després de dos anys sense poder celebrar-se per la situació derivada de la pandèmia

Aquest 2022 se celebrarà la trenta-dosena edició de la Fira del Sant Crist, un esdeveniment que va néixer amb la voluntat de dinamitzar el comerç local i mantenir la presència d’aquelles propostes que, tot i no ser de la vila, mostren un especial interès per la vila i poden aportar-hi un valor afegit. La fira se celebrarà els dies 23 i 24 d’abril, després de dos anys sense poder fer-se per la situació derivada de la pandèmia. Des de la regidoria de Fires de l’Ajuntament de Piera es treballa per poder mantenir diferents espais com la fira multisectorial, la fira medieval o les activitats per als infants. 

Les persones interessades en participar-hi activament, ja poden formalitzar la inscripció. La Fira ofereix la possibilitat de sol·licitar un estand de diferents mides o bé demanar els metres lineals per a posar-hi una parada o remolc. Només cal omplir el formulari que es pot trobar en l’enllaç adjunt  i l’empresa organitzadora, Management i Disseny d’Espectacles (MIDE), es posarà en contacte amb la persona sol·licitant.

El termini per a fer la inscripció finalitzarà el dimarts dia 5 d’abril. Per a més informació es pot contactar directament amb l’empresa MIDE trucant al telèfon 93 310 53 62.  

Arxivat a: Fires
Fira del Sant Crist