Portada > Actualitat > Notícies > Piera commemora el Dia Internacional de les Dones

Piera commemora el Dia Internacional de les Dones

28/02/2022

Del 5 al 8 de març, hi haurà activitats diverses com la I Fira de la Dona, un concert al casal d’avis i una caminada

L’Ajuntament de Piera, a través de la Regidoria d’Igualtat de Gènere, ha programat un seguit d’actes per a commemorar el Dia Internacional de les Dones. El dissabte 5 de març es farà la I Fira de la Dona a l’espai de la pista del Gall Mullat, des de les 12 fins a les 20.30 hores. En aquesta primera edició, diversos paradistes de la comarca hi oferiran els seus productes artesanals, com ara sabons, espelmes i articles de decoració, fusteria, gastronomia  o cosmètica, així com manualitats i molt més. S’adaptarà també un espai per a fer-hi actuacions de música en directe i tallers participatius que ompliran la jornada. Davant la possibilitat de pluja, recomanem a les persones assistents de la fira que estiguin atents als canals oficials de l’Ajuntament.

Hi haurà també altres propostes per a commemorar el 8M, com el concert que tindrà lloc el dia 6 de març, a les 12 hores, al casal d’avis, on actuarà el grup local Tus Vecinos i s’oferirà un refrigeri al públic assistent, o una activitat organitzada per les Barjaules, el dia 8 de març a les 18 hores, que consistirà en una manifestació des de l’aparcament del Gall Mullat fins a la plaça del Peix, on es farà la lectura del manifest. 

Arxivat a: Igualtat de gènere
Fira de la Dona

Arxius adjunts