Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria de la Policia Local per incorporar cinc nous agents

Nova convocatòria de la Policia Local per incorporar cinc nous agents

17/03/2022

El procés selectiu servirà per a crear una borsa de treball que permeti cobrir futures vacants derivades d’una baixa o jubilació

S’han publicat les bases d’una nova convocatòria per a la provisió de cinc places d’agent de la Policia Local de Piera, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure amb creació de borsa de treball. Aquesta convocatòria entra dins del pla d’incorporació d’agents previst per aquesta legislatura per reforçar el cos de la Policia Local, amb la voluntat d’ampliar la plantilla i seguir mantenint la seguretat a la vila.

Entre els requisits per poder optar a aquests llocs de treball hi ha tenir la ciutadania espanyola, comptar amb una titulació mínima i haver complert 18 anys i no superar l’edat de jubilació forçosa. El procés de selecció inclourà una valoració de determinades condicions de formació, mèrits o nivell d'experiència relacionats amb la tasca policial a exercir i la superació de les proves corresponents.  

Les persones que superin el procés de selecció però no aconsegueixin la plaça, passaran a formar part d’una borsa de treball que permetrà cobrir de manera més àgil futures vacants per baixa o jubilació. 

Les persones interessades a accedir a aquests llocs de treball han de presentar la seva sol·licitud mitjançant model d'instància normalitzada que es pot descarregar de la pàgina web de l'Ajuntament de Piera. El termini per a formalitzar la sol·licitud serà de vint dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació de la  convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en l'enllaç adjunt.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Comissaria Policia Piera

Arxius adjunts