Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca de Piera convida l’alumnat a penjar un poema

La Biblioteca de Piera convida l’alumnat a penjar un poema

30/03/2022

De l’1 al 30 d’abril, els treballs dels infants de 3r i 4t de primària estaran exposats en els aparadors dels establiments que formen part de l’Associació Piera Comerç i Serveis

Un total de 125 alumnes de 3r i 4t de primària han participat en el projecte ‘Penja un poema’, una activitat de creació literària coordinada per la biblioteca dins el Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP). L’objectiu és crear un passeig literari i artístic on els autors i les autores seran els i les alumnes de cicle mitjà de les escoles de Piera. 

S’han presentat un total de 49 treballs, individuals o en grup, inspirats en algun indret de Piera. Hi ha participat l’alumnat de 4t de primària de l’escola Herois del Bruc i de 3r i 4t de les escoles Creixà i de l’E.A. Apiària. L’activitat ha inclòs una sortida prèvia per la vila per tal de conèixer el territori i escollir algun punt d’interès, i una segona jornada de treball a l’aula o a casa per escriure el poema. 

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Associació Piera Comerç i Serveis. De l’1 al 30 d’abril, els poemes estaran exposats als aparadors dels establiments que formen part de l’entitat local. Es distribuiran de forma aleatòria però des de la biblioteca s’informarà els centres escolars d’on es troben els treballs del seu alumnat per tal que puguin informar les famílies i que aquestes s’apropin a veure’ls. 

Entre els objectius d’aquesta proposta hi ha el fet de fomentar la descoberta del territori, oferir espais per expressar sentiments i emocions, potenciar la creativitat dels infants i despertar l’interès per la poesia com a gènere literari.

Arxivat a: Educació
Poesia