Portada > Actualitat > Notícies > Aquest mes d’abril, comprar a Piera té premi

Aquest mes d’abril, comprar a Piera té premi

04/04/2022

L’Associació Piera Comerç i Serveis sortejarà un pac d’experiències entre totes les persones que comprin en els establiments associats

Amb la voluntat de fer vila i potenciar el comerç de proximitat, l’Associació Piera Comerç i Serveis ha posat en marxa una campanya per incentivar les compres al municipi. Aquesta consisteix en el sorteig d’un pac anomenat ‘Escapades autèntiques’ que inclou més de 180 experiències a Catalunya per a una o dues persones.

Poden participar en aquest sorteig totes les persones que del 4 al 22 d’abril facin compres superiors als 20 euros en els establiments associats. Només hauran de dipositar el tiquet de compra amb les seves dades en les urnes que trobaran en els mateixos comerços.

El sorteig es farà el dia 23 d’abril, durant la celebració de la Fira del Sant Crist de Piera.

Arxivat a: Comerç
Sorteig Associació Piera Comerç i Serveis
Sorteig Associació Piera Comerç i Serveis