Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions per a un curs de premonitor de lleure

S’obren les inscripcions per a un curs de premonitor de lleure

05/04/2022

La formació, que es farà de l’11 al 14 d’abril, està destinada a joves de 14 a 17 anys que vulguin treballar o col·laborar en el món del lleure i l‘esport des d’una vessant educativa

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Piera s’ha impulsat un curs de premonitor de lleure per al jovent del municipi amb una edat compresa entre els 14 i els 17 anys. La formació tindrà un preu d’inscripció de 15 euros i es durà a terme a l’Institut Escola Piera els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril.

El curs de premonitor/a és un curs introductori al món del lleure i l'esport des de la vessant educativa, adreçat a joves que volen participar, col·laborar o ajudar en activitats d'educació en el lleure. D'aquesta manera, l'alumne entendrà què suposa dur a terme aquesta feina i en coneixerà alguns recursos i eines bàsiques.

Les inscripcions al curs es poden fer a través d’aquest enllaç. Per a més informació, cal trucar al telèfon 667 998 936.

Arxivat a: Joventut
Curs premonitor de lleure
Curs premonitor de lleure