Portada > Actualitat > Notícies > Sis noves contractacions a través del programa Treball i Formació

Sis noves contractacions a través del programa Treball i Formació

06/04/2022

S’obre la convocatòria per accedir al procés per seleccionar dos auxiliars administratius, un vigilant operari d’instal·lacions, dos agents cívics i un vigilant per a la zona blava

L'Ajuntament de Piera ha rebut una subvenció del Servei públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa Treball i Formació 2022. Aquest ajut permetrà contractar dos auxiliars administratius, un vigilant operari d’instal·lacions, dos agents cívics i un vigilant per a la zona blava. Aquests perfils professionals donaran suport a diversos departaments de l’Ajuntament i col·laboraran en el desenvolupament dels seus respectius projectes. La durada dels contractes serà de 12 mesos.

Aquest programa  té per objectiu facilitar a les persones en situació d'atur i amb més dificultats per accedir al mercat de treball, la millora de la seva ocupabilitat mitjançant la subscripció d'un contracte laboral i el desenvolupament d'unes tasques professionals, i si s’escau, oferint una formació professionalitzadora o d'adquisició de competències bàsiques. Dins del programa s’inclou la contractació d'un tècnic per fer un acompanyament a les persones contractades.

Totes aquestes incorporacions seran subvencionades pel SOC i cofinançades pel Fons Social Europeu.

El programa compta amb dues línies diferenciades:

  • La línia MG52  està destinada a les persones de 52 anys o més que estiguin en situació d'atur i inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO);
  • La línia PANP s’adreça a  les persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de cap prestació per desocupació. S’entén que formen part d’aquest grup les persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.
  • En la línia ACOM es podran presentar aquelles persones que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria. 

En els dos primers casos, línies MG52 i PANP, les candidatures seran derivades des de l’oficina del SOC de Vilanova del Camí. 

Podeu consultar  les bases i la convocatòria del procés de selecció  en els documents adjunts.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Plans d'ocupació

Arxius adjunts