Portada > Actualitat > Notícies > Excel·lent inici de temporada del Patinatge Artístic Piera

Excel·lent inici de temporada del Patinatge Artístic Piera

07/04/2022

L’entrenador, Sergio Canales, s’ha proclamat campió de Catalunya en categoria quartet i la Carme i l’Aina Munné han estat subcampiones de Barcelona en la categoria Xou Petit

Aquest mes de març, el Patinatge Artístic Piera ha iniciat les competicions amb un bon inici de temporada. El passat 13 de març, a Sant Julià de Vilatorta, 11 patinadores del club van competir en diferents categories,  de les quals 8 van aconseguir pujar al podi: en categoria Sènior 11 World Skate, l’Aina Munné va quedar primera; en Junior 11 WS, va ser quarta l’Ariadna Malet i setena la Lucia Corimanya; en categoria Junior 10, la Gisela Albert va aconseguir la primera posició i la Paula Pérez la segona; en categoria Cadet 11 WS, van quedar primera i segona respectivament la Noelia Ccorimanya i l’Anna González; en Cadet 8, van ser tercera la Berta Roset i cinquena l’Elsa Martin; en Infantil 8, Vega Garcia es va proclamar campiona; i en Aleví 11 WS, l’Elsa Morales va ser tercera.

El dia 19 de març, l’entrenador del club Sergio Canales va participar en una competició a Cunit en categoria quartet, proclamant-se Campió de Tarragona. Diumenge 3 d’abril, també va aconseguir el Campionat de Catalunya en la mateixa modalitat. Finalment, les entrenadores i patinadores Carme i Aina Munné, han competit en categoria Xou Petit aconseguint el subcampionat de Barcelona i proclamant-se terceres de Catalunya en aquesta modalitat.

Des del club continuen treballant amb molta força per assolir els objectius marcats per aquesta temporada.

Arxivat a: Esports
Club Patinatge Artístic Piera
Club Patinatge Artístic Piera
Club Patinatge Artístic Piera
Club Patinatge Artístic Piera