Portada > Actualitat > Notícies > Una festa per gaudir de l’art de la forja

Una festa per gaudir de l’art de la forja

11/04/2022

La jornada, que es va iniciar amb un esmorzar popular, va incloure també tallers, un concert vermut i la tradicional escudella del ferrer amb carn d’olla

La festa de la forja del passat dissabte va ser tot un èxit de participació, especialment pel que fa als forjadors i forjadores que hi van assistir mostrant al públic l'art de forjar i col·laborant a fer els muntants de la barana de la plaça del Sant Crist. 

La jornada, que va anar acompanyada d'un temps esplèndid, va començar amb un esmorzar popular. Durant el dia hi va haver tallers de ferro forjat,  vidre bufat i de fer fang, un concert vermut amb música tradicional dels Ameba i màgia. Per a dinar, es va fer i servir la ja tradicional escudella del ferrer amb carn d'olla, feta pels cuiners i cuineres del barri seguint la recepta de les primeres cuineres. 

Per acabar, al vespre, es va muntar i instal·lar la barana de forja artesanal, feta pels nou forjadors i forjadores. Queda per acabar el passamà, pendent de fer en una propera edició d'aquest bonic esdeveniment. 

Arxivat a: Festes
Festa de la Forja 2022
Festa de la Forja 2022
Festa de la Forja 2022
Festa de la Forja 2022
Festa de la Forja 2022
Festa de la Forja 2022
Festa de la Forja 2022
Festa de la Forja 2022
Festa de la Forja 2022
Festa de la Forja 2022