Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa un taller per acompanyar el jovent en la tramitació de beques

Es posa en marxa un taller per acompanyar el jovent en la tramitació de beques

12/04/2022

El dimecres dia 27 d’abril, la Nau acollirà aquesta proposta que vol donar suport als nois i les noies que hagin de sol·licitar un ajut per realitzar estudis postobligatoris

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha avançat quatre mesos les convocatòries de beques. La novetat més important de la convocatòria 2022-2023 és l’avançament dels terminis de sol·licitud, un fet que permetrà als estudiants saber abans de matricular-se si compleixen els requisits econòmics per a rebre aquestes ajudes. Les sol·licituds van de finals de març fins el 12 de maig de 2022, no de juliol a setembre com havia estat fins ara.

L’Ajuntament de Piera, amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia, impulsa un taller per acompanyar el jovent de la vila en la sol·licitud de beques que ofereix el Ministeri d’Educació per cursar estudis postobligatoris.

La sessió es farà el pròxim dimecres dia 27 d’abril, de 15.30 a 18.30 hores, a la Nau de Piera. Per a participar-hi, cal fer prèviament la inscripció a través del telèfon 667 998 936. Les places són limitades.

Arxivat a: Educació
Tramitació de sol·licituds
Tramitació de beques