Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament contractarà sis nous treballadors a través de plans d’ocupació

L’Ajuntament contractarà sis nous treballadors a través de plans d’ocupació

26/04/2022

El consistori rebrà un fons de prestació de la Diputació de Barcelona que permetrà incorporar tres tècnics/ques de suport i tres auxiliars administratius/ves

La  Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de concertació Xarxa de governs locals 2020-2023, aprovat pel Ple de la Diputació de Barcelona, en sessió de 23 de desembre de 2021, ha atorgat a l’Ajuntament de Piera un fons de prestació de 87.855,52 euros que s’utilitzaran per a la contractació de persones desocupades.

Amb aquest fons l’Ajuntament té previst incorporar tres tècnics/ques  de suport per als Departaments de Recursos Humans, Contractació i Empresa i ocupació, i tres auxiliars administratius/ves, per donar suport a la seu de l’Ajuntament, al Centre de Serveis la Bòbila i a la Brigada Municipal.

Totes les persones que vulguin participar en aquest procés de selecció han d’estar desocupades i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a Demandants d’Ocupació No Ocupats (DONO).

Les bases de la convocatòria d’aquests llocs de treball estan penjades a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Piera, a l'apartat Taulell d'edictes.

Les persones interessades a accedir a aquest procés de selecció de personal hauran de presentar la instància normalitzada conjuntament amb tota la documentació acreditativa dels requisits obligatoris i dels mèrits, a través de la Seu electrònica o presencialment als registres de l’Ajuntament o del Centre de Serveis la Bòbila.

El termini per a presentar la sol·licitud finalitza el dia 4 de maig.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Plans d'ocupació

Arxius adjunts