Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a gaudir de la celebració del Correfoc

Tot a punt per a gaudir de la celebració del Correfoc

27/04/2022

Des del consistori es recorda que hi haurà afectacions i talls de carrers i es donen un seguit de recomanacions a seguir per evitar incidents

En el marc de les Festes del Sant Crist, aquest dissabte dia 30 d’abril se celebrarà el Correfoc, que organitzen els Diables de Piera amb el suport de l’Ajuntament. Els participants sortiran a les 22 hores de l’Institut Escola Piera i faran un recorregut pels carrers Mn. Jaume Guixà, Sant Bonifaci, Doctor Carles, Jaume Fonts, carrer de la Plaça i carrer Sant Sebastià fins a arribar a la plaça de la Sardana. Hi haurà afectacions i talls en alguns carrers per a garantir el pas del Correfoc amb seguretat. Posteriorment, a dos quarts d’una de la matinada, el Gall Mullat acollirà el concert del grup La Cosa Nostra.

Per evitar danys personals i materials, l’Ajuntament recomana seguir unes mesures de prevenció als carrers per on passarà el Correfoc, com ara mantenir les portes i finestres tancades, persianes abaixades, aparadors i vidres protegits i tendals recollits; no tenir roba estesa o altres elements com banderes, etc.; mullar les plantes que estiguin ubicades arran de carrer; no col·locar cap element que pugui obstaculitzar el desenvolupament de l’actuació o el pas fluid de la gent; no estacionar el cotxe al pas del Correfoc; i no encendre foc ni fumar a prop de les bosses o contenidors del material pirotècnic. 

Pel que fa a les persones que vulguin participar en les activitats, cal que tinguin presents aquestes mesures: portar roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs, i coll tancat, i evitar la roba de fibra sintètica; portar un barret que cobreixi tot el cap, i mocador de coll de cotó; portar un calçat adequat i tancat; no envair l’espai on el grup de foc fa l’actuació i no agafar ni destorbar cap de les persones que en són membres; no apropar-se al carretó dels petards; no portar articles pirotècnics propis; i seguir, en tot moment, les indicacions de les persones integrats del grup de foc i dels serveis d’ordre públic. Es recorda que els menors han d’anar acompanyats d’un adult.

Arxivat a: Cultura
Correfoc - Festes del Sant Crist 2019
Correfoc 2022