Portada > Actualitat > Notícies > Dissabte se celebrarà la Festa de l’Adopció d’Animals

Dissabte se celebrarà la Festa de l’Adopció d’Animals

09/05/2022

La pista del Gall Mullat acollirà una jornada que inclourà una desfilada de peluts, exhibicions d’agility i un punt de recollida de material per a les protectores d’animals

Des de les regidories de Festes, Sanitat i Benestar Animal de l’Ajuntament de Piera s’impulsa la Festa de l’Adopció d’Animals, una iniciativa que se celebrarà dissabte vinent a la pista del Gall Mullat de Piera. La festa començarà a les 17 hores i es preveu que finalitzi a les 22 hores.

Diverses associacions animalistes de la comarca portaran gats i gossos que busquen ser adoptats i acollits per una família en una nova llar. És per això que l’acte comptarà amb la desfilada de peluts, on els responsables de les protectores mostraran els animals en adopció.

 A més, la festa comptarà amb exhibicions d’agility i obediència bàsica; un punt de recollida de material i aliments per a animals que organitza el Consell d’Infants de Piera; l’exposició d’un cathotel, contenidor adaptat i convertit en refugi per als gats de les colònies ferals; i  estands de productes artesans, menjar vegà, i molt més.

Cal remarcar que la part animalista, és a dir, la de les exhibicions, la desfilada de peluts i les  adopcions finalitzarà, com a màxim, a les 20 hores per tal de garantir un correcte benestar animal. Posteriorment, fins a les 22 hores, es mantindran oberts els estands.

Arxivat a: Benestar animal
Festa de l'adopció

Arxius adjunts