Portada > Actualitat > Notícies > L’AE Piera, protagonista del programa La Frontal

L’AE Piera, protagonista del programa La Frontal

10/05/2022

Aquest espai de la Federació Catalana de Futbol s’ha desplaçat a les instal·lacions esportives de la nostra vila per conèixer el club pierenc i entrevistar alguns dels seus membres

Aquesta setmana, l’Agrupació Esportiva Piera (A.E. Piera) ha estat el protagonista del programa La Frontal, un espai de la Federació Catalana de Futbol que es pot veure a través de TV3 a la Carta. El presentador, Carles Fité, i tot el seu equip s’han desplaçat a les instal·lacions esportives de Piera per conèixer aquest club fundat al 1940, i que compta actualment amb 9 equips i 135 llicències.

Durant el programa, s’ha entrevistat el president del club, Antonio Bercial, el qual ha destacat que un dels principals objectius de l’entitat és completar tota la línia formativa i recuperar els equips infantil i juvenil que es van perdre degut a la pandèmia i a les obres del camp de futbol.

Altres persones entrevistes han estat el Jaume Poch, directiu que porta 18 anys al club, i la Mariona Pertíñez, jugadora de l’equip de futbol 7 femení. L’aposta per l’esport femení i per la no violència als camps de futbol són dues de les línies d’actuació d’aquest club que està considerat un dels clubs amb més tradició de l’Anoia.   

Podeu veure el programa en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Esports
Camp de futbol municipal