Portada > Actualitat > Notícies > Se celebra una nova edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer

Se celebra una nova edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer

10/05/2022

Va ser una jornada festiva i solidària amb més de 600 persones inscrites a la cursa i actuacions i exhibicions a càrrec d’entitats i col·lectius locals

El passat diumenge 8 de maig es va celebrar una nova edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer, una iniciativa organitzada per la Televisió de Piera amb l’objectiu de col·laborar amb l’AECC- Catalunya Contra el Càncer. Un total de 621 persones es van inscriure per participar en aquesta marxa, que ha aconseguit recaptar una xifra de 4.866,29 euros.

El bon temps va acompanyar en la que va ser una jornada totalment festiva. Es va iniciar a quarts de deu del matí amb exhibicions de Kiat Chok Dee Escola d’Arts Marcials, l’escola Dansant per la teva vida, classes de zumba a càrrec del Club Tennis Can Bonastre, i batucada amb els Sbombat’s i els Diables de Piera. Després de la prova va haver-hi també batucades i una exhibició dels Eixerits Geganters de la Vila de Piera i l’actuació de l’Agrupació Sardanista de Piera, una classe de zumba a càrrec del Club Tennis Piera, sevillanes amb el grup Destellos de Andalucía (Can Mas) , l’exhibició de l’Acadèmia Blue Moon Dansa i les actuacions de l’Escola de Música de Piera i el Gospel Piera i Castellbisbal. Altres entitats presents també a la jornada van ser l’Associació de Dones, els Amics del tren de Piera o les polseres Candela.    

L’organització vol donar les gràcies a totes les persones participants per la seva confiança i suport i també a les entitats, les empreses i els establiments que han patrocinat i col·laborat en aquesta edició. Així mateix, vol destacar la feina realitzada per Protecció Civil Masquefa, l’ADF, la Policia Local l’Ajuntament de Piera.

Durant la jornada es van fer quatre sortejos per a recollir més diners. Aquests va repartir un sopar, un lot d’ampolles de vi, un cap de setmana en autocaravana i una bicicleta de muntanya.

Arxivat a: Esport i salut, Solidaritat
Marxa solidària contra el Càncer 2022
Marxa solidària contra el Càncer 2022
Marxa solidària contra el Càncer 2022
Marxa solidària contra el Càncer 2022
Marxa solidària contra el Càncer 2022
Marxa solidària contra el Càncer 2022
Marxa solidària contra el Càncer 2022
Marxa solidària contra el Càncer 2022
Marxa solidària contra el Càncer 2022
Marxa solidària contra el Càncer 2022