Portada > Actualitat > Notícies > L’espectacle Musivers tanca el curs de l’Aula Municipal de Música

L’espectacle Musivers tanca el curs de l’Aula Municipal de Música

07/06/2022

Van participar en el muntatge els grups de llenguatge musical, els conjunts instrumentals i vocals i l’alumnat de musicoteràpia de Dispiera

El passat diumenge 5 de juny, el Teatre Foment de Piera va acollir l'espectacle Musivers, un muntatge que va servir com a cloenda del curs 2021-2022. L'espectacle va ser dissenyat per l'alumnat i el professorat de l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. El públic del teatre, ple de gom a gom, va poder gaudir de les actuacions dels diferents alumnes dels grups de llenguatge, conjunts instrumentals i vocals i els alumnes de musicoteràpia de l’entitat Dispiera. 

Es pot consultar tota l'oferta educativa de l'Aula de Música contactant amb el centre presencialment, al carrer de la Plaça, 6, trucant al 93 776 21 37 o enviant un correu a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació
Aula Municipal de Música
Aula Municipal de Música
Aula Municipal de Música