Portada > Actualitat > Notícies > El Barri dels Gats torna a acollir amb èxit la Ruta dels Músics

El Barri dels Gats torna a acollir amb èxit la Ruta dels Músics

20/06/2022

Aquest any hi han participat 16 formacions musicals que han omplert de bona música alguns dels racons més emblemàtics de la vila

La nit del passat divendres 17 de juny, després de dos anys d'aturada per la pandèmia, es va celebrar la 13a Ruta dels Músics. Un any més, el Barri dels Gats de Piera va organitzar aquest esdeveniment tan multitudinari, que enguany ha aplegat 16 agrupacions de músics locals en diversos portals i racons emblemàtics del Barri del Raval. 

La ruta va engegar amb la cercavila inaugural de la Marxing Band de l'Aula Municipal de Música de Piera fins a la plaça Joan Orpí. Els visitants van poder gaudir de la màgia d'un barri antic il·luminat únicament per espelmes i teieres i de les actuacions simultànies dels grups participants oferint tot tipus d'estils musicals amb un molt bon nivell. La ruta la va tancar a mitjanit, com ja és habitual, el grup de Tambors dels Diables de Piera amb el seu ritme i ball trepidants. Seguidament, hi va haver dos concerts de rockabilly i mestissatge, a l'escenari de la plaça del Sant Crist, amb els grups Sin Reputación i Bredda. 

El balanç de l'esdeveniment ha sigut molt positiu, amb molt bones crítiques tant per part dels músics participants com del públic assistent, i unes ganes renovades de continuar fent aquest esdeveniment tan esperat i especial per a tothom. 

D'altra banda, l'endemà dissabte es va celebrar la festa d'estiu del Barri dels Gats, amb repartiment de garlandes, cercavila dels Eixerits Geganters de Piera i els bastoners dels Hostalets de Pierola, concert vermut amb el grup All Foll, jocs per als infants, tallers de pintura d'ungles, tatoos i diademes, xocolatada i sopar popular. Paral·lelament, aquell mateix dissabte al matí es va completar la barana de la plaça, de la qual ja hi havia instal·lats els muntants fets a la festa de la forja d'aquest any. Des del barri dels Gats es vol agrair la feina desinteressada dels ferrers Albert Ribes, Carlos Ejio, Jaume Raventós, Gonzalo Ruiz, Sergi Clos, Sara Clos i Anna Aleman.

Arxivat a: Festes
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
13a Ruta dels Músics
Festa del Barri dels Gats 2022
Festa del Barri dels Gats 2022
Festa del Barri dels Gats 2022
Festa del Barri dels Gats 2022