Portada > Actualitat > Notícies > Participació pierenca en la primera exhibició de Clubs de Natació Artística de l'Anoia

Participació pierenca en la primera exhibició de Clubs de Natació Artística de l'Anoia

27/06/2022

L’Anoia Club Gimnàstic d’Igualada va organitzar aquest esdeveniment, que va comptar amb una quarantena d’esportistes i un gran èxit de públic

El dissabte 18 de juny, la Piscina de Les Comes d'Igualada va acollir la celebració de la primera exhibició de clubs de l'Anoia de Natació Artística, organitzada per l'Anoia Club Gimnàstic amb el suport del departament d'esports de l'Ajuntament d'Igualada.

La jornada va comptar amb la participació de tres clubs i 40 nedadores que va fer unes molt bones execucions a les 12 rutines programades, demostrant tota la constància, disciplina, esforç, perseverança, compromís i passió que dediquen als entrenaments.

Per inaugurar aquesta jornada, l'ACG d’Igualada va dur a terme una rutina amb tota la secció, incloses les entrenadores. Seguidament, es va donar pas a la resta de rutines, en les quals van participar primer les petites sirenes i l’equip de grans de Piera, després els grups vinguts de Santa Margarida de Montbui, i finalment van tornar a actuar les nedadores locals. 

Totes les participants van realitzar unes figures molt boniques, amb elements ben definits, amb molta passió i actitud, sincronitzades i mostrant tot l'esforç que dediquen a cada entrenament i fent possible l'èxit d'aquesta primera edició. Les seves entrenadores, entre elles la Xènia Bisbal i la Gemma Claramunt de la Piscina de Piera, van mostrar-se molt orgulloses de l’equip i satisfetes pel bon paper de les seves nedadores i pel resultat assolit.

Va ser un final de curs espectacular que es va tancar amb el lliurament de medalles i diplomes i felicitant totes les participants i entrenadores per la seva actuació.

Arxivat a: Esports
Exhibició clubs natació artística