Portada > Actualitat > Notícies > Bona valoració del taller de memòria per a la gent gran

Bona valoració del taller de memòria per a la gent gran

26/07/2022

L’Ajuntament de Piera i les persones participants valoren molt positivament el resultat del taller de memòria

El taller de memòria és una de les propostes que ofereix l’Ajuntament a la gent gran amb el propòsit d’afavorir un espai d’estimulació cognitiva i minimitzar l’angoixa que les persones grans pateixen davant la possible davallada de les capacitats memorístiques a causa de l’edat.

Les persones participants també han mostrat la seva satisfacció amb aquesta iniciativa a través d’una enquesta que han emplenat abans de tancar el curs, en la qual han atorgat una elevada puntuació a l’activitat, als espais utilitzats i al material didàctic.

La millor valoració ha estat per a la professional que ha impartit el taller, de qui han destacat la preparació tècnica, el grau d’empatia, el foment de la participació i, en general, el desenvolupament de les sessions. Han estat un total de 30 hores de taller que s’han distribuït en tres grups diferents de 10 hores cadascun.

Arxivat a: Gent gran
Taller de memòria
Taller de memòria
Taller de memòria
Taller de memòria
Taller de memòria
Taller de memòria
Taller de memòria
Taller de memòria
Taller de memòria