Portada > Actualitat > Notícies > Es demana que no se suprimeixi la línia directa de tren Piera-Barcelona

Es demana que no se suprimeixi la línia directa de tren Piera-Barcelona

28/07/2022

La iniciativa presentada per l’equip de govern va rebre el suport de tots els grups de la cambra

L’equip de govern  va presentar a la sessió plenària del 27 de juliol una moció – a la qual es van sumar tots els grups municipals – per demanar que no se suprimeixi la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que connecta directament Igualada amb Barcelona

El Contracte Programa i el Pla d’Actuació de FGC 2022-2026 contempla que tots els combois amb origen o destí a Igualada transbordin a Martorell, fet que augmentaria considerablement l’actual hora i mitja de viatge que hi ha entre Barcelona i Igualada.

En el text presentat al ple, l’Ajuntament de Piera posa en relleu la necessitat d’eliminar el transbordament a Martorell de la línia Llobregat-Anoia i demana a FGC explicacions clares i transparents sobre totes les mesures que inclou el Contracte Programa i el Pla d'Actuació.

Arxivat a: Administració local
Estació de tren de Piera
El Ple va aprovar per unanimitat la moció