Portada > Actualitat > Notícies > El MEV repeteix la bona acollida d’anteriors edicions

El MEV repeteix la bona acollida d’anteriors edicions

01/08/2022

Els divendres del mes de juliol es van tornar a omplir de música en directe amb actuacions diverses d’estils diferents que es van oferir al Gall Mullat i a la Plaça del Peix

Els pierencs i les pierenques han tornat a gaudir del cicle de concerts «Música en Viu», una iniciativa que ha portat a la vila música en directe amb l’objectiu d’oferir una alternativa cultural a la ciutadania els divendres del mes de juliol. La primera actuació, al ‘escenari del Gall Mullat, va tenir una molt bona acollida i va anar a càrrec del grup Ellas Music, amb un repertori clarament feminista amb cançons d’estils ben diversos, des de música balcànica, jazz i blues passant pel rock, folk, rumba i altres temes propis. 

El dia 8 va ser el torn del grup Sotrac, un grup de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols que fa només un any que ha publicat el seu segon disc. El dia 15, la Plaça del Peix es va omplir de música celta amb el grup Sláinte i un espectacle que partia del folk irlandès i explorava altres territoris del mapa sonor occidental. La proposta més diferent va arribar el dia 22 amb Art amb sorra, un espectacle de dibuixos fets amb sorra amb acompanyament musical i narració.

El cicle es va tancar el passat divendres, 29 de juliol, amb Dones StringsVeus i cordes del S.XX i XXI, una formació amb la que el públic va viatjar per diferents àmbits de la música clàssica i moderna. 

Des de l’organització es valora molt positivament aquesta edició del «Música en Viu» i ja es treballa per poder tornar a oferir-lo l’estiu vinent.

Arxivat a: Cultura, Cultura i espectacles
MEV
MEV
MEV
MEV
MEV
MEV
MEV
MEV
MEV
MEV
MEV
MEV
MEV