Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament incorpora un sergent a la Policia Local de Piera

L’Ajuntament incorpora un sergent a la Policia Local de Piera

01/08/2022

Els diferents processos de selecció convocats darrerament pretenen reforçar la plantilla del cos policial i garantir la seguretat a la vila

Avui dilluns, dia 1 d’agost, ha pres possessió del seu càrrec en Carles Poyato, el nou sergent de la Policia Local de Piera i qui passarà a ser el cap de la Policia i l’agent de més rang. Aquesta incorporació s’afegeix a les que es van formalitzar el passat 22 de desembre de dos agents que han estat més de sis mesos rebent formació a l’Escola de Policia de Catalunya i que ara passen a formar part de manera immediata de la plantilla. 

Paral·lelament, hi ha altres processos oberts. Properament es publicarà la llista d’admesos i exclosos de la convocatòria per cobrir cinc places d’agents de la Policia Local que està previst que s’incorporin el mes de novembre. El mes de setembre es preveu publicar la convocatòria per a cobrir tres places de caporal. 

Totes aquestes convocatòries entren dins del pla d’incorporació d’agents previst per aquesta legislatura per reforçar el cos de la Policia Local, amb la voluntat d’ampliar la plantilla i seguir mantenint la seguretat a la vila.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Nou sergent de la Policia Local
Nou sergent de la Policia Local
Nou sergent de la Policia Local