Portada > Actualitat > Notícies > Es convida a la ciutadania a formar part de la Taula de Gènere, Igualtat i LGTBI

Es convida a la ciutadania a formar part de la Taula de Gènere, Igualtat i LGTBI

09/08/2022

Per a desenvolupar aquest projecte de conscienciació i sensibilització cal constituir una comissió en la qual pot participar tota la ciutadania

La regidoria d'Igualtat de Gènere i LGTBI, té previst començar pròximament a desenvolupar la Taula de Gènere, Igualtat i LGTBI, una iniciativa nascuda amb el propòsit d’oferir un conjunt de sessions obertes a la ciutadania que serveixin d’espai de debat, aprenentatge i reflexió sobre l’actualitat de la igualtat de gènere i LGTBI.

Les persones participants tindran l’oportunitat de plantejar propostes i suggeriments sobre les accions polítiques encaminades a dies commemoratius com el Dia de la Dona Treballadora (8 de març), el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia (17 de maig), Dia de l’Orgull LGTBI (28 de juny) i el Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra les Dones (25 de novembre).

Abans d’encetar aquest nou projecte, és necessari constituir una comissió de treball que fonamenti les bases del cicle de trobades. Les persones que vulguin formar part d'aquest nou òrgan participatiu, es poden inscriure mitjançant aquest enllaç.

Arxivat a: Igualtat de gènere, Interès ciutadà
28J - LGTBI