Portada > Actualitat > Notícies > Comença el nou curs escolar

Comença el nou curs escolar

05/09/2022

Enceta un nou any als centres educatius amb jornada intensiva durant setembre i gratuïtat de P2

L’alumnat d’educació infantil i primària ha tornat avui a les aules prescindint de les mascaretes, distàncies de seguretat i entrades esglaonades que han caracteritzat els dos darrers anys escolars. En el cas de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), el batxillerat i la formació professional, el curs començarà el pròxim 7 de setembre.

A banda d’avançar la data d’inici de curs, la Generalitat de Catalunya també ha implantat la jornada intensiva durant el mes de setembre a les escoles i instituts i, en aquest marc, els centres educatius ofereixen activitats de lleure gratuïtes en horari de tarda.

Al nostre municipi, el retorn escolar s’ha produït amb normalitat a tots els centres educatius, amb nervis i alegria pels retrobaments després de les vacances d’estiu. Per altra banda, l’oferta s’ha vist incrementada amb una nova línia del cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes. Aquests estudis passen a tenir dos grups classe a primer, donada la forta demanda dels alumnes i del mercat laboral.

També a partir d’enguany el P2 és gratuït a les escoles bressol públiques amb l’objectiu d’estendre la gratuïtat a l’escolarització de tots els infants de zero a tres anys. Aquest fet ha comportat l’ocupació plena de places de l’escola bressol municipal El Gall Mullat per aquesta franja d’edat.

Arxivat a: Educació
Inici del curs escolar
Inici del curs escolar
Inici del curs escolar
Inici del curs escolar
Inici del curs escolar
Inici del curs escolar
Inici del curs escolar
Inici del curs escolar