Portada > Actualitat > Notícies > Enceta el 46è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

Enceta el 46è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

05/09/2022

L’organització del certamen va citar els elencs seleccionats el passat 4 de setembre per concretar l’ordre de les representacions

Tot està preparat per acollir la celebració de la quaranta-sisena edició del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, amb la participació de nou companyies teatrals arribades de diversos punts del territori català.

El concurs començarà l’1 d’octubre i conclourà el 26 de novembre i comptarà amb actuacions tots els dissabtes d’aquests dos mesos en sessions de tarda al Teatre Foment. El grup de teatre «El Centru» de Canet de Mar serà l’encarregat d’encetar la programació amb la representació de «La reina de bellesa de Leenane».

Durant les següents setmanes, la ciutadania podrà gaudir amb l’elenc del «Cassanenc», vingut de Cassà de la Selva, que interpretarà la peça «Mort accidental d’un anarquista»; la companyia «Teaiatre» de Teià, amb «Una jornada particular»; el grup «Punt i Seguit» de Terrassa amb «La Moneda» i una mostra de l’obra «Com testos a les olles», per part del grup de teatre «Cul» de Sant Vicenç de Castellet.

La programació s’estendrà també durant tot el mes de novembre, el qual començarà amb la interpretació de «La casa de Bernarda Alba» per part de les actrius i els actors del grup de teatre «La K-mama» de Calafell. La següent setmana, els «Carlins» de Manresa pujaran a l’escenari per oferir «Play Strindberg», mentre «Qollunaka Teatre» de Terrassa ho farà el següent dissabte amb «La taverna de la Rosita». El grup de teatre «Tàndem» de Santa Perpètua de Mogoda interpretarà l’obra «Un cop l’any» i tancarà l’edició d’enguany del Concurs de Teatre Amateur.

Arxivat a: Cultura
Teatre
Programació teatre