Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament publica el programa de formació d’octubre a desembre

L’Ajuntament publica el programa de formació d’octubre a desembre

05/09/2022

L’edició inclou tots els cursos culturals programats i recursos per a l’ocupació previstos per a la tardor de 2022

El consistori ha publicat l’edició d’octubre a desembre del programa de formació amb propostes en els àmbits de la música, dansa i teatre; l’artesania, l’astronomia, l’esport, les noves tecnologies i recursos per ajudar a la ciutadania en la cerca de feina.  

Piera comptarà aquest darrer quadrimestre amb ofertes formatives al camp del gòspel, el ballet, el ball flamenc o la participació en la Banda Orquestra de Piera (BOP) adreçada, en aquest darrer cas, a totes les persones que tinguin pràctica amb algun instrument de banda o orquestra.  També s’han programat classes de sardanes i sevillanes; sessions de sensibilització musical per a infants; classes de teatre i activitats musicals per a persones de més de seixanta anys i per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Per altra banda, l’Ajuntament de Piera posa a disposició de la ciutadania un taller pràctic d’iniciació a la joieria artesanal i trobades gratuïtes per a famílies a un planetari, amb una possible sortida a l’Observatori de Pujalt.  

En quant als esports, el municipi acollirà propostes de ioga, pilates, futbol i exercicis gimnàstics de manteniment. El Local Social de Can Mas acollirà també un taller de reforçament de la memòria i sessions de karate tots els divendres de l’any, amb la possibilitat d’incorporacions durant tot el curs.  

La nostra localitat també organitzarà classes sobre les noves tecnologies, formació per fer ús de les diverses funcions de la càmera del telèfon mòbil i atenció individualitzada sobre tràmits en línia com la presentació d’instàncies, demanar cita per a fer alguna gestió administrativa, l’obtenció de certificats, la descàrrega d’alguna aplicació al mòbil o tauleta, l’alta a «La Meva Salut» i a l’IdCat Mòbil, demanar hora al metge o la renovació de la demanda d’ocupació.

Pel que fa als recursos per a l’ocupació, el consistori organitza a l’octubre i al novembre dues propostes dirigides a les persones inscrites al Servei d’Ocupació Local i enfocades a la millora de la posició laboral o a la cerca de feina.

El programa de formació es distribuirà a totes les llars i es podrà trobar als equipaments municipals. A més, també podeu consultar la versió en línia al document adjunt.

 

Arxivat a: Interès ciutadà
Programa de Formació octubre-desembre

Arxius adjunts