Portada > Actualitat > Notícies > Correfoc i un concert de karaoke, actes previs a la Festa Major

Correfoc i un concert de karaoke, actes previs a la Festa Major

06/09/2022

El municipi es prepara per celebrar la festa grossa organitzant dues activitats per a tota la ciutadania

Piera comença a escalfar motors per acollir l’arribada de la Festa Major d’enguany. El passat dissabte, el nostre municipi va celebrar el correfoc organitzat pels Diables de Piera, amb la participació de la Colla Malèfica del Coll, els Diables Infantils de Sarrià i la Colla Infantil dels Diables de Piera.

Seguidament, el parc del Gall Mullat va ser escenari d’un concert de karaoke en el qual tothom va poder apropar-se per interpretar cançons de tota mena de gèneres musicals.   

A partir del pròxim dia 7, Piera començarà amb el gruix d’actes de la festa gran, la qual encetarà amb el tradicional pregó inaugural, un concert de la Banda-Orquestra Piera (BOP) una cercavila per a infants i un concert conduït pel grup de versions «D-Covers».

Arxivat a: Cultura, Cultura i espectacles
Festa Major 2017