Portada > Actualitat > Notícies > Es traslladen a l’Ajuntament alguns serveis municipals

Es traslladen a l’Ajuntament alguns serveis municipals

13/09/2022

El Centre de Serveis La Bòbila segueix acollint l’àrea de Serveis Socials però els departaments d’educació i ocupació s’ofereixen a l’edifici consistorial

Aquest estiu s’ha dut a terme una reordenació d’alguns departaments municipals amb l’objectiu de poder millorar els serveis i l’atenció que s’ofereix a la ciutadania. Al Centre de Serveis La Bòbila es manté l’àrea de Serveis Socials però el Servei d’Ocupació Local i el departament d’Educació s’han traslladat a l’edifici de l’Ajuntament.

La ciutadania pot ser atesa al Servei d’Ocupació Local de manera presencial (carrer de la Plaça, 16-18); per telèfon, trucant al 93 776 00 76 i marcant l’extensió 1, o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Recordem que us podeu inscriure al Servei d’Ocupació Local fent arribar el currículum i la vida laboral per correu electrònic. Si ja sou usuaris o usuàries del servei, podeu fer modificacions de l’expedient o sol·licitar orientació laboral o acadèmica. Les empreses també poden fer ús del servei i penjar ofertes de feina o demanar assessorament.

L’Àrea d’Educació està ubicada actualment a la planta -1 de l’edifici de l’Ajuntament. Les adreces de correu electrònic segueixen sent les mateixes però per contactar-hi telefònicament és necessari trucar al 93 776 0076 i marcar l’extensió 3.

La resta de serveis es mantenen en la seva ubicació habitual.

Arxivat a: Administració local
Ajuntament