Portada > Actualitat > Notícies > El municipi ret homenatge a les víctimes de la Covid

El municipi ret homenatge a les víctimes de la Covid

16/09/2022

L’acte de commemoració també va reconèixer la tasca de particulars i entitats que van ajudar a pal·liar la crisi sanitària

El Teatre Foment ha celebrat aquesta setmana un acte de record a les víctimes de la pandèmia i un reconeixement a totes aquelles persones, entitats o associacions que van col·laborar en diversos àmbits durant els moments més greus de l’emergència sanitària.

La trobada va encetar amb un parlament per part de la regidora Montse Porras en el qual va donar la benvinguda a les persones assistents i va donar pas a un reportatge amb dinou testimonis de professionals de la sanitat, comerciants, policies i altres col·lectius a on relaten les seves experiències durant aquell convuls moment.

A continuació, Joaquín Pélaez, violinista de l’Aula Municipal de Música, va interpretar el tema principal de la pel·lícula «La llista de Schindler» mentre les regidores Carme González i Anna Pallerols dipositaven un ram de roses a l’escenari. L’alcalde de Piera, Josep Llopart, acompanyat pel primer tinent d’alcalde, Javier Perellón, van entregar un diploma i una rosa blanca a totes aquelles persones o entitats que van contribuir a lluitar contra la Covid al nostre municipi.  

Després de l’entrega dels reconeixements, es va convidar al públic assistent a sortir a l’exterior del teatre per a descobrir la placa d’homenatge a totes les persones desaparegudes durant la pandèmia, situada a la plaça de les Abadesses, a la qual es poden llegir les següents paraules: «La Vila de Piera en record de les víctimes de la Covid. Sempre us tindrem a la memòria.»

Com a cloenda de l’acte, Joaquín Pélaez va interpretar la melodia popular «El cant dels ocells».

Arxivat a: COVID-19
Homenatge Covid
Homenatge
Homenatge
Homenatge
Homenatge
Homenatge
Homenatge
Homenatge
Homenatge
Homenatge
Homenatge