Portada > Actualitat > Notícies > Millora de l’asfalt a la carretera de Ca n’Aguilera, Can Bou i el camí Romeu

Millora de l’asfalt a la carretera de Ca n’Aguilera, Can Bou i el camí Romeu

20/09/2022

En el darrer ple municipal l'Ajuntament va aprovar l'expedient de contractació per les obres de renovació de l'asfalt en aquesta via

Durant el ple extraordinari d'aquest passat dimecres, el consistori va aprovar, per unanimitat, l'expedient de contractació per poder desenvolupar les obres d'arranjament de l'asfalt de la carretera de Ca n’Aguilera, Can Bou i el camí Romeu. El projecte suposarà una inversió de més de 2 milions d'euros que serviran per donar resposta als veïns i les veïnes d’aquesta zona que des de fa temps demanen una millora de les carreteres d’accés als seus barris. Els treballs suposaran també una millora de la mobilitat entre barris a través d'unes vies força transitades del municipi.

Properament es contractaran les empreses que desenvoluparan aquestes obres, que es preveu que s’iniciïn abans de finalitzar l’any. 

Arxivat a: Obres i serveis, Urbanisme
Carretera de Ca n'Aguilera
Plenari