Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament obre un procés participatiu dirigit al jovent

L’Ajuntament obre un procés participatiu dirigit al jovent

22/09/2022

El consistori organitza una sessió participativa per a establir el nou Pla Local de Joventut i del Pla d'Usos de l'equipament juvenil de Piera

L'Ajuntament de Piera ha iniciat un procés participatiu dirigit a l'elaboració del nou Pla Local de Joventut i del Pla d'Usos de l'equipament juvenil de la localitat. La voluntat d'aquesta acció és detectar de primera mà la situació en què es troba el col·lectiu de joves i identificar mancances i fortaleses per tal de desenvolupar noves propostes que impulsin les necessitats del jovent a Piera.

Aquest procés s'articula a través de tres espais participatius. En primer lloc, es realitzaran entrevistes a diferents agents clau del municipi per copsar les necessitats de primera mà, també es realitzaran sessions participatives obertes al jovent del municipi i s'ha elaborat un qüestionari en línia amb l'objectiu que la ciutadania d'entre 12 i 30 anys participi en la creació del nou document contestant aquest qüestionari.

La sessió participativa estarà oberta a tot totes les pierenques i pierencs d'entre 20 i 29 anys està prevista pel dimarts 27 de setembre a les 17 hores a la sala polivalent del Teatre Foment. Tot el jovent que vulgui participar ho pot fer inscrivint-s'hi en aquest enllaç.

D'altra banda, amb la voluntat que el jovent d'entre 12 i 18 anys també hi pugui participar en la iniciativa, el consistori organitzarà sessions participatives als instituts com la que es va dur a terme dijous passat al Consell d'Infants i Adolescents.

Arxivat a: Participació ciutadana
Procés participatiu
Procés participatiu