Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el teló del 46è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

S’obre el teló del 46è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

27/09/2022

El cicle teatral comença amb la representació de «La reina de bellesa de Leenane» per part del Centru

Tot està en marxa per donar el tret de sortida a la 46a convocatòria del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, un certamen que enguany comptarà amb la participació de nou companyies arribades de diversos punts de la geografia catalana.

El concurs començarà l’1 d’octubre i conclourà el 26 de novembre, portant al Teatre Foment actuacions tots els dissabtes en sessions de tarda. El grup «El Centru» de Canet de Mar serà l’encarregat d’encetar la programació amb la representació de «La reina de bellesa de Leenane».

Durant les següents setmanes, la ciutadania podrà gaudir amb l’elenc del «Cassanenc», vingut de Cassà de la Selva, que interpretarà la peça «Mort accidental d’un anarquista»; la companyia «Teaiatre» de Teià, amb «Una jornada particular»; el grup «Punt i Seguit» de Terrassa amb «La Moneda» i una mostra de l’obra «Com testos a les olles», per part del grup de teatre «Cul» de Sant Vicenç de Castellet.

La programació s’estendrà també durant tot el mes de novembre, el qual començarà amb la interpretació de «La casa de Bernarda Alba» per part de les actrius i els actors del grup de teatre «La K-mama» de Calafell. Dissabte següent, els «Carlins» de Manresa pujaran a l’escenari per oferir «Play Strindberg», mentre «Qollunaka Teatre» de Terrassa ho farà el següent dissabte amb «La taverna de la Rosita». El grup de teatre «Tàndem» de Santa Perpètua de Mogoda interpretarà l’obra «Un cop l’any» per tancar l’edició d’enguany del Concurs de Teatre Amateur.

La jornada del 17 de desembre estarà reservada al teatre Foment per acollir l’acte d’entrega de guardons a les companyies, així com a les millors actuacions, la millor direcció, la millor actriu i actors de repartiment, millor presentació escènica i el premi atorgat per votació popular.

Arxivat a: Cultura, Cultura i espectacles
Concurs de teatre

Arxius adjunts