Portada > Actualitat > Notícies > Es millora la connexió entre la carretera de Ca n’Aguilera i el polígon industrial

Es millora la connexió entre la carretera de Ca n’Aguilera i el polígon industrial

05/10/2022

S’han iniciat les obres de construcció d’una nova vorera i un carril per a bicicletes que s’allargaran fins al pas inferior dels ferrocarrils

Aquests dies s’ha començat a treballar en la fase II de les obres de millora del polígon industrial de Piera. El projecte pretén donar continuïtat a la trama urbana, i més concretament a la vorera i al carril per a bicicletes que es van enllestir l’any 2019, en una actuació que va incloure la construcció d’una nova rotonda en la cruïlla de la carretera amb el carrer Guinovarda  i que va permetre millorar la comunicació entre els dos costats de la B-224.

La segona fase de les obres preveu construir aquesta nova vorera fins al pas inferior del Ferrocarril Barcelona-Igualada, punt on seguirà tenint continuïtat a través de les actuacions definides en el projecte de la variant de Piera que es va presentar l’any 2021.

Els treballs permetran tenir una vorera de panot d’1,80 metres i un carril per a bicicletes de 2 metres d’amplada. S’aprofitarà l’obra per a millorar algunes infraestructures associades com l’estesa d’una canonada d’aigua entre la cruïlla del carrer Bardoc amb el carrer Guinovarda  i el pas inferior del ferrocarril. El projecte preveu també altres elements com les lluminàries, la senyalització horitzontal i la instal·lació d’una barana de fusta entre la carretera i el carril per a vehicles de dues rodes. Es faran també treballs d’enjardinament.

Les obres tindran una durada aproximada de 4 mesos, durant els quals s’intentarà prendre les mesures necessàries per garantir la circulació de vehicles a la carretera B-224 en tots dos sentits.

Arxivat a: Obres i serveis
Polígon industrial