Portada > Actualitat > Notícies > Torna a Piera el Mes de la Gent Gran

Torna a Piera el Mes de la Gent Gran

05/10/2022

Per participar al tradicional homenatge a la ciutadania de més edat cal apuntar-se a l'Ajuntament fins l'11 d'octubre

La nostra localitat tornarà a dedicar el mes d’octubre a les pierenques i pierencs més grans; enguany,  deixant enrere les restriccions sanitàries que han caracteritzat les dues trobades anteriors.

El Teatre Foment acollirà el pròxim 12 d’octubre un espectacle musical de Sarsuela i l’homenatge a la ciutadania de més edat. Uns dies després, el Govern Municipal i el pubillatge preveuen recuperar la visita presencial a les residències, mentre que el dia 16 se celebrarà a Cal Sanahuja el dinar de germanor per a persones de més de 70 anys; cal apuntar-se a la casa de la vila la setmana del 3 a l’11 d’octubre, al matí, des de les 9 fins a les 14 hores, o les tardes de dilluns i dimecres de les 16 a les 18 hores.

En aquest marc, cada dimarts i dijous, a la sala polivalent del Casal de la Gent Gran es desenvoluparà un cicle de xerrades, com la trobada que s’ha celebrat aquest dimarts sobre benestar emocional, conduïda per la psicòloga Teresa Bujons. La pròxima cita arribarà demà i es tractarà el tema de la dependència i la discapacitat.

Al llarg de la setmana que ve, el Casal acollirà reunions per tractar l’exercici físic i la nutrició, mentre que els 18 i 20 d’octubre l’equipament serà escenari de dues xerrades; la primera, sobre l’aplicació mòbil de «La Meva Salut» i, la segona, amb una explicació sobre el document de voluntats anticipades. El cicle conclourà amb una conferència sobre el servei de teleassistència.

Podeu accedir a tots els detalls de la programació i a la invitació par assistir al dinar de germanor al document adjunt.

Arxivat a: Gent gran
Xerrada de dimarts
Xerrada de dimarts
Xerrada de dimarts
Cartell informatiu

Arxius adjunts