Portada > Actualitat > Notícies > Els Diables de Piera reprenen el passatge del terror

Els Diables de Piera reprenen el passatge del terror

02/11/2022

La proposta terrorífica d’enguany s’ha centrat en la temàtica dels personatges del cinema d’horror

La nostra localitat s’ha engalanat aquest cap de setmana per rebre la diada Castanyera i la nit de Halloween, una jornada d’horror que els Diables de Piera han celebrat organitzant un passatge del terror.  

L'edició d'enguany de la proposta s'ha centrat al voltant de la temàtica del cinema de terror i en oferir un homenatge a l'emblemàtic Cinema Savoy, ja desaparegut. La representació de l'activitat ha començat a les 21 hores, amb l’entrega d’una paperina de crispetes entre les persones assistents, i s'hi ha pogut trobar al túnel personatges com l'acomodador (encarregat de donar la benvinguda als grups), zombis, una monja o nenes aterridores.

Un any més, els Diables de Piera s'han mostrat molt satisfets per la bona acollida d'aquesta iniciativa.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Passatge del terror
Passatge del terror
Passatge del terror
Passatge del terror
Passatge del terror
Passatge del terror
Passatge del terror
Passatge del terror