Portada > Actualitat > Notícies > Un monòleg que no deixa indiferent ningú

Un monòleg que no deixa indiferent ningú

11/11/2022

L'actriu, comunicadora i activista feminista Pamela Palenciano transmet emoció, empatia i sentiments al Teatre Foment de Piera amb el seu monòleg 'No solo duelen los golpes'

Piera arrenca amb la commemoració del 25N: Dia Contra l'Eliminació de la Violència de Gènere. Des de la regidoria d'Igualtat de Gènere s'ha preparat un conjunt d'actes on el tret de sortida es va donar ahir, al Teatre Foment, amb l'arribada de la Pamela Palenciano i el seu monòleg No solo duelen los golpes. L'actriu i comunicadora va narrar la seva vivència personal amb la seva primera parella, un relat centrat en els maltractaments psicològics i físics, les gelosies, els abusos sexuals i l'autoritat masclista, on Pamela ho explica barrejant contextos d'humor i dramàtics.

Des d'una escenografia senzilla, un banc de ferro i un penjador amb una dessuadora que utilitza per interpretar altres personatges, la tragicomèdia aborda una violència masclista molt present avui en dia en la societat i que pateixen milers de dones durant les seves relacions amoroses.

D'aquesta manera, Palenciano aconsegueix fer reflexionar el públic i que aquest es plantegi preguntes per generar pensament crític, sensibilitzant joves i grans contra els diferents tipus de violència.

 

 

Arxivat a: Igualtat de gènere
Monòleg de Pamela Palenciano 'No solo duelen los golpes'
Monòleg de Pamela Palenciano 'No solo duelen los golpes'
Monòleg de Pamela Palenciano 'No solo duelen los golpes'
Monòleg de Pamela Palenciano 'No solo duelen los golpes'
Monòleg de Pamela Palenciano 'No solo duelen los golpes'
Monòleg de Pamela Palenciano 'No solo duelen los golpes'
Monòleg de Pamela Palenciano 'No solo duelen los golpes'