Portada > Actualitat > Notícies > La Festa de l’Adopció torna a Piera

La Festa de l’Adopció torna a Piera

14/11/2022

El municipi celebra per segon any una fira dedicada a promoure l’adopció de gossos i gats

La nostra localitat es prepara per organitzar la segona edició de la Festa de l’Adopció, una proposta organitzada per l’Ajuntament de Piera amb exhibicions, desfilades, tallers, música, gastronomia i altres activitats per a tota la família.  

Al llarg de la jornada del pròxim dissabte 19 de novembre, des de les 12 fins a les 18 hores, la pista del Gall Mullat acollirà estands i parades solidàries, de menjar vegà i de productes artesans, així com l’exposició d’un «Cathotel» i una desfilada de peluts. Podeu consultar la programació d’aquesta proposta aquí.

Adopcions de gossos i gats

Per tal de garantir el benestar animal, l'adopció de gats no es farà físicament a la Festa. Així i tot, durant la festa hi haurà protectores que facilitaran l'adopció de gats mitjançant imatges i característiques dels animals.

Arxivat a: Lleure
2a Festa de l'Adopció
Cartell 2a Festa de l'Adopció