Portada > Actualitat > Notícies > Es constitueix el Consell d’Infants i Adolescents del curs 2022-2023

Es constitueix el Consell d’Infants i Adolescents del curs 2022-2023

21/11/2022

L’acte va servir per acomiadar les persones que deixen el càrrec i donar la benvinguda als nous membres que han estat escollits pels seus companys als centres educatius

La setmana passada va tenir lloc la celebració de la sessió extraordinària del Consell d’Infants i Adolescents de Piera per tal de constituir del nou Consell 2022-2023 i acomiadar els membres que deixen el càrrec.

L’acte va estar presidit per l’alcalde Josep Llopart, acompanyat de la regidora de joventut, Carme Gonzàlez. L’alcalde va agrair la tasca feta pels consellers i conselleres en el darrer any, va donar les gràcies personalment als consellers i conselleres que deixen el càrrec i va encoratjar als nous membres a participar i decidir sobre aspectes del municipi. Els va dir que eren molt valents per acceptar aquesta responsabilitat de representació de tots els infants i adolescents del municipi.

En la primera part de l’acte els membres que van treballar en el Consell durant el 2021-2022 van exposar quines actuacions havien realitzat durant el seu mandat i els que deixen el càrrec van poder dir què havia estat per a ells ser consellers i conselleres.

La segona part va ser la de presentació dels nous membres, tant de primària com de secundària. Van explicar com havien estat escollits per formar part del Consell i quines expectatives tenien i què esperaven d’aquest òrgan.

El consell el formen infants de cinquè de primària a segon d’ESO que són escollits pels seus companys de classe a partir d’unes eleccions que s’han celebrat en els centres educatius durant el mes d’octubre.

El Consell d’Infants vol ser una eina per educar en els valors i principis de la democràcia i fomentar la participació dels infants en la millora de la vila. Paral·lelament, ha de servir per promocionar els drets dels infants, fer un municipi a la seva mida, revaloritzar la política i donar a conèixer als nens i nenes el funcionament de l’Ajuntament.

Arxivat a: Educació
Consell d'Infants i Adolescents 2022-2023
Consell d'Infants i Adolescents 2022-2023
Consell d'Infants i Adolescents 2022-2023
Consell d'Infants i Adolescents 2022-2023