Portada > Actualitat > Notícies > Dos centres educatius de Piera acreditats com a escoles verdes

Dos centres educatius de Piera acreditats com a escoles verdes

30/11/2022

L’escola bressol El Gall Mullat i l’escola Herois del Bruc han estat reconegudes com a centres exemplars en l’àmbit de la sostenibilitat

El 26 de novembre es va celebrar a Cosmocaixa Barcelona la XIX Trobada d’Escoles Verdes, acte de reconeixement públic al compromís que han assumit les escoles verdes per treballar en la construcció d’una Catalunya més sostenible, amb el lliurament dels Distintius d’Escoles Verdes i també del Premi Escoles Verdes 2022.

En aquesta trobada, l’escola bressol municipal El Gall Mullat i l’escola Herois del Bruc han rebut un distintiu que les acredita com a Escoles Verdes. L'objectiu és reconèixer públicament iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat, elaborades per centres educatius amb el Distintiu d’Escola Verda de la Generalitat de Catalunya.

El Programa Escoles Verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat de fer front, des de l’educació, als nous reptes i valors de la sostenibilitat. Per obtenir el distintiu, el centres han d’haver impartit la formació corresponent i disposar d’un Pla d’educació per a la sostenibilitat.

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, van lliurar els distintius dels nous centres educatius que s’han afegit a la Xarxa Escoles Verdes.  Enguany, han rebut aquest distintiu un total de 78 centres de les comarques de l’Alt Camp, l’Alt Empordà, l’Alta Ribagorça, l’Anoia, el Bages, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Empordà, el Baix Llobregat, el Baix Penedès, el Barcelonès, la Conca de Barberà, el Garraf, el Gironès, la Garrotxa i el Maresme.

Amb la incorporació d’aquests centres, ja són 923 els centres educatius que tenen el distintiu d’Escoles Verdes a Catalunya.

Arxivat a: Educació
Escoles Verdes
Escoles Verdes
Escoles Verdes
Escoles Verdes
Escoles Verdes