Portada > Actualitat > Notícies > Piera batega per la Marató de TV3

Piera batega per la Marató de TV3

30/11/2022

La nostra localitat ha aconseguit aplegar més d'un miler d’euros que es destinaran a la investigació i visibilitat de la salut cardíaca

El Gall Mullat ha acollit el 27 de novembre una trobada solidària amb motiu de la campanya que cada any desenvolupa TV3 amb l’objectiu de recaptar fons dirigits a la sanitat, un projecte que enguany se centra en les malalties cardiovasculars.

Amb això, la Colla Infantil dels Diables de Piera, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han organitzat diverses activitats, com un taller de tabals, balls populars o un concert amb Vermut Versions Band. Cap a l’hora de dinar, la ciutadania ha participat en un àpat d’escudella, en un bingo solidari, en una xocolatada i en un concert a càrrec dels Cases.  De cara a la tarda, la població ha pogut assistir a activitats protagonitzades pels Diables, com la tabalada, el correfoc i l’exhibició d’enceses

En total, la jornada solidària a Piera ha aconseguit aplegar 1.103 euros que seran destinats a impulsar la investigació en el terreny de les malalties cardíaques i la salut cardiovascular.

Arxivat a: Solidaritat
La Marató a Piera
La Marató a Piera
La Marató a Piera
La Marató a Piera
La Marató a Piera
La Marató a Piera