Portada > Actualitat > Notícies > Es constitueixen les cooperatives del projecte CuEmE per al curs 2022-23

Es constitueixen les cooperatives del projecte CuEmE per al curs 2022-23

01/12/2022

L’Institut Escola de Piera participa en el projecte CuEme, dirigit a potenciar el món emprenedor entre l'alumnat

Els grups de cinquè de l’Institut Escola Piera que participen en el programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) han constituït les seves cooperatives el passat 29 de novembre. Amb aquest motiu, l’Ajuntament ha rebut a l’alumnat escollit com a membre de la junta directiva de cada cooperativa per tramitar el registre i rebre el corresponent Codi d’Identificació Fiscal (CIF).

Després d’aquest tràmit burocràtic, les dues entitats constituïdes (Terra Roja i Cooperativa Activa) treballen en el disseny dels seus logotips i en els prototips de productes que hauran de produir i posar a la venda.

Aquesta iniciativa, impulsada per la Diputació de Barcelona, vincula els consistoris i els centres educatius per fomentar la cultura emprenedora en el cicle superior d'educació primària, desenvolupant els valors, els hàbits i les capacitats de l'emprenedoria.  En l'edició d'enguany, 54 entitats locals de la demarcació de Barcelona (13 dels quals són supramunicipals) participen en el projecte.

Arxivat a: Educació, Empresa i ocupació
Projecte CuEmE
Projecte CuEmE
Projecte CuEmE
Projecte CuEmE
Projecte CuEmE
Projecte CuEmE