Portada > Actualitat > Notícies > Una obra visual i sonora enceta l’«Anem al Teatre» 2022-2023

Una obra visual i sonora enceta l’«Anem al Teatre» 2022-2023

01/12/2022

La companyia Inspira Teatre ha presentat davant el públic infantil l’obra «Kl’aa, la teva cançó»

Els més menuts de l’escola Creixà i l’Institut Escola Piera van gaudir el passat divendres de l’espectacle Kl’aa , la teva cançó en el Teatre Foment dins de la programació de l’Anem al teatre 2022-2023.

L’obra Kl’aa, la teva cançó, a càrrec de la companyia Inspira Teatre, es fonamenta en la música, teatre i moviment; es tracta del seu primer espectacle sense text que ha rebut el Premi Feten 2020 al Millor Espectacle per la Petita Infància.

«Anem al Teatre» és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments, que ofereix espectacles d'arts escèniques i musicals als alumnes d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

La programació destaca per la qualitat artística i idoneïtat pedagògica de les obres. Una comissió d'experts selecciona les propostes escèniques i musicals més adients per a cada nivell educatiu. Totes tenen la seva corresponent guia didàctica.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Anem al Teatre