Portada > Actualitat > Notícies > Tot preparat per al Festival de Patinatge Artístic de Piera

Tot preparat per al Festival de Patinatge Artístic de Piera

05/12/2022

Pau Garcia, campió del món de 2022, participarà en la proposta, la qual s'ambienta enguany en clàssics del cinema

Un any més, el nostre municipi organitza el Festival de Patinatge Artístic i es convida a tota la ciutadania a participar en aquesta trobada, una edició en la qual tot l'alumnat de l’escola de patinatge de Piera oferirà al públic coreografies de diversos clàssics del món cinematogràfic.

L’acte se celebrarà al Poliesportiu el pròxim 10 de desembre a les 17 hores, amb entrada oberta a tothom fins a exhaurir les localitats. Al llarg de l’espectacle, es podrà gaudir d’homenatges a pel·lícules com Grease, Rio o Moulin Rouge.

Aquesta proposta comptarà amb la participació del patinador més important del món per segon any consecutiu, Pau Garcia. L’esportista ha estat campió de Tarragona, campió de Catalunya i d'Espanya, així com campió d'Europa, dels World Games i del Món. També hi participaran Ferran Clavero (Campió d'Europa Juvenil),  Xenia Ribé (5a d'Europa), Lucía Camarillo (8a d'Europa en dansa) i la parella formada per Marta Jiménez i Joan Arqués, subcampions d'Espanya.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Patinatge
Patinatge